uvařila 13. 1. 2010 21:05
fotka nic moc,ale salát chutnal
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 1. 2010 21:05
fotka nic moc,ale salát chutnal
zelí bílé hlávkové, mrkev, cibule, petrželka zelená, hořčice francouzská, sůl, pepř mletý, cukr, šťáva citronová, ocet, olej olivový
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Slavné omáčky: Na beurre blanc, skvělou máslovou omáčku k rybám stačí jen tři základní ingredience. Víte, které?
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit
Dokonalé cuketové lívanečky. Skvěle si na nich pochutnáme, ať už je připravíme naslano nebo nasladko