uvařila 28. 8. 2013 19:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 8. 2013 19:44
líčka hovězí, celer, cibule, víno červené, vývar, protlak rajčatový, koření nové koření, bobkový list, tymián, rozmarýn, olej, máslo, sůl, pepř, hořčice, chilli paprika čerstvá, olej, sůl, pepř, víno červené
Soutěž MasterChef Česko 2022 před branami finále opustil Ondra. Rodina už mi chyběla, říká v našem rozhovoru
Iris vyrůstala v děcáku, ale nikdy se nevzdala. Dnes pro Kuchařky bez domova peče cukroví, po kterém se jen zapráší
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku