uvařila 20. 4. 2014 10:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 4. 2014 10:30
tuk hera, cukr krystal, vejce, mouka polohrubá, prášek do pečiva, prášek kakaový, smetana zakysaná, pudink mandlový, mléko, cukr vanilkový, cukr krystal, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, máslo, kokos strouhaný, cukr moučkový
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí