uvařila 25. 6. 2012 12:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 6. 2012 12:05
voda, kefír, olej, ocet, cukr, sůl, kmín celý, mouka pohanková, mouka hladká, droždí
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 27. 9. 2024 20:00
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
Sedmero základních druhů hrnců a pánví: Víte, jak a na co je správně použít?
Tajemství šťavnaté sekané je ve správném poměru vepřového a hovězího masa. Známe fígl, díky kterému při pečení nepopraská