uvařila 8. 7. 2009 20:33
Piškotová roláda s vaječným koňakem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 7. 2009 20:33
Piškotová roláda s vaječným koňakem
vejce, cukr, škrob, mouka polohrubá, kypřící prášek, mandle mleté, želatina, tvaroh plnotučný, koňak vaječný, žloutek, cukr, cukr vanilkový, kompot višňový
Vyzkoušeli jsme, jak vaří kuchař národního týmu: Martin Svatek v Táboře nabízí gastronomický zážitek za přijatelnou cenu
Jak na tradiční Masarykovo cukroví? Dokonalému výsledku prospěje namočení ořechů i odležení těsta, pak bude chuť božská
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé