uvařila 2. 12. 2013 12:38
Adventní věneček z perníku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 12. 2013 12:38
Adventní věneček z perníku
med, mouka hladká, cukr moučkový, máslo, vejce, koření do perníku, koření nové koření, koření hřebíček, skořice, badyán, soda jedlá, vejce, bílek, cukr moučkový, šťáva citronová
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky