uvařila 16. 3. 2020 15:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 3. 2020 15:40
cibule, mrkev, celer, olej, česnek, protlak rajčatový, rajče, vývar zeleninový, římský kmín mletý, koriandr sušený, skořice mletá, bobkový list, čočka červená, cizrna, sůl, pepř mletý, citron, petrželka
Kde se levně najíst v Karlových Varech? Obědové menu za 169 Kč pořídíte dál od centra, plněná bageta vyjde na 45 Kč
Jak využít zbylé husí sádlo a kosti z pečínky? Ze sádla bude skvělá pomazánka, z kostí parádní vývar
Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku