uvařila 7. 11. 2009 20:05
detail
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 11. 2009 20:05
detail
smetana kysaná, jogurt, mléko, voda, olej, ocet, sůl, česnek granulovaný, mouka celozrnná žitná, mouka hladká, mouka chlebová, koření pizza, otruby, kvásek sušený alnatura, koření chlebové, cukr, droždí, paprika granulovaná, rajče granulované, klobása pikantní, sýr tvrdý, olivy černé
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?