uvařila 20. 9. 2008 11:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 9. 2008 11:47
vejce, cukr, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, cukr, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mouka hladká, máslo, mléko, cukr moučkový, máslo, kakao, vejce, máslo, cukr moučkový, med, žloutek, cukr vanilkový, kakao
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
Sladké nebe v hubě: Nejlepší kynuté koláčky, po kterých se jen zapráší!
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes