uvařila 19. 3. 2009 09:50
Natírání základní omáčky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 3. 2009 09:50
Natírání základní omáčky
těsto listové, šunka, salám turistycký, sýr eidam, sýr eidam uzený, sýr mozzarella, rajče cherry, žampióny, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, pórek, cibulka zelená, vejce, cibule, protlak rajčatový, rajče, česnek, olej olivový, cukr, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý
Medvědí česnek začíná růst: Jak ho v přírodě poznat, kam se za ním vydat a jak ho sbírat? Díky těmto tipům se už nespletete
Na Čarodějnice se jedly makové koláče a mrváň, ale žádné maso. Proč?
Oblíbené retro jídlo v novém kabátku: Kuře s broskví Koko vylepšila netradiční omáčkou a plátky eidamu nahradila jinou ingrediencí