uvařila 22. 12. 2009 00:05
Placičky Dokonalost sama
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 12. 2009 00:05
Placičky Dokonalost sama
mouka hladká, solamyl, tuk, cukr vanilkový, žloutek, citron, prášek do pečiva, ořechy strouhané, cukr, marmeláda rybízová, čokoláda, máslo, tuk ztužený, cukr moučkový, bílek, šťáva citronová
Jak na chilli con carne: Texaské jídlo z masa, papriček a čokolády vás nadchne!
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?
Hrnkový drobenkový koláč s povidly je neuvěřitelně vláčný a křehký, nebesky chutná, a přitom je snadný na přípravu