uvařila 12. 12. 2019 15:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 12. 2019 15:10
mouka hladká, solamyl, tuk, cukr vanilkový, žloutek, citron, prášek do pečiva, ořechy strouhané, cukr, marmeláda rybízová, čokoláda, máslo, tuk ztužený, cukr moučkový, bílek, šťáva citronová
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník