Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
Nadja uvařila 7. 3. 2013 14:54 Placičky ze syrových brambor s kysaným zelím (není to bramborák) 0 0 na pánvi placičky osmažit, ke konci je možno přidat prohřát zelí Okomentovat
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Zahradnice Andrea vysvětluje: Jak správně zalévat rajčata, kolik vody je potřeba i kdy je na zalévání ten nejlepší čas
9 foto Vyzkoušeli jsme: Palačinky snů podle legendární Kuchařky kačera Donalda jsou krásně vláčné a nadýchané