uvařil 24. 4. 2015 16:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 4. 2015 16:55
žloutek, cukr krupice, voda, mouka polohrubá, ořechy mleté, bílek, prášek do pečiva, jablko, cukr vanilkový, rozinky, skořice, cukr krupice, pudink karamelový, mléko, cukr, šlehačka, tvaroh ve vaničce, smetana kysaná, čokoláda bílá, cukr, kakao granko
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí