uvařila 26. 3. 2012 00:01
Plněná pečená bílá ředkev
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 3. 2012 00:01
Plněná pečená bílá ředkev
ředkev, cibule, žampióny, víno bílé, vývar zeleninový, omáčka sojová, olej, špek, cibule, žampióny, tymián sušený, salám měkký, sýr gouda, petrželka hladkolistá, paprika čerstvá červená, slanina anglická
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny