uvařila 26. 3. 2012 00:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 3. 2012 00:01
ředkev, cibule, žampióny, víno bílé, vývar zeleninový, omáčka sojová, olej, špek, cibule, žampióny, tymián sušený, salám měkký, sýr gouda, petrželka hladkolistá, paprika čerstvá červená, slanina anglická
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou