uvařila 26. 10. 2010 12:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 10. 2010 12:48
brambory, maso kuřecí, hořčice dijonská, olej olivový, cibulka, žampióny, sýr niva, sýr tavený, sůl, pepř, koření, vejce, smetana, parmazán, smetana zakysaná, petrželka, pažitka, paprika sušená uzená
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Grilování s Martinem Svatkem: Maso na hamburger má být přírodní, vajíčko ani cibule do něj nepatří. Parády jsou okolo, říká