uvařila 28. 9. 2012 20:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 9. 2012 20:52
mouka hladká, voda, droždí sušené, sůl, olej olivový, cibule, olej olivový, sůl, paprika sušená sladká, koření "7 koření", citron, protlak rajčatový, kečup sladký, sýr strouhaný, sýr balkánský, olej olivový, maso mleté, cibule, omáčka sojová, sůl, pepř, koření 7 koření, ořechy piniové
Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření
Holka u plotny radí: Jak na výbornou velikonoční nádivku s medvědím česnekem a klobásou? Šťavnatost zajistí uzený bůček
Umíte správně rozmrazovat maso? Může to být věda, ale s našimi triky to zvládnete