uvařila 14. 3. 2010 11:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 3. 2010 11:53
kuře, maso drůbeží, kuřecí stehenní řízky, vejce, rohlík, mléko, česnek, sůl bylinková, ořech muškátový, mandle, směs bonduelle kukuřice hrášek paprika sterilovaná, víno bílé, cibule, koření grilovací, mouka hladká, sůl, pepř
Retro okénko: Čokoláda Studentská pečeť je tu skoro půl století! V roce 1975 stála 11,80 Kčs, a patřila tak mezi dražší pochoutky
Farmář Daniel Pech poradil, jak poznat kvalitní česnek. Sám ho na Vysočině pěstuje a prodává za 75 korun za kilo ve stánku u pole
Jak využít zbylý mazanec? Snadno z něj připravíte tak dobrou žemlovku, že už jinou nebudete chtít