uvařila 14. 3. 2010 12:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 3. 2010 12:04
kuře, maso drůbeží, kuřecí stehenní řízky, vejce, rohlík, mléko, česnek, sůl bylinková, ořech muškátový, mandle, směs bonduelle kukuřice hrášek paprika sterilovaná, víno bílé, cibule, koření grilovací, mouka hladká, sůl, pepř
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli