uvařila 28. 8. 2013 19:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 8. 2013 19:44
líčka hovězí, celer, cibule, víno červené, vývar, protlak rajčatový, koření nové koření, bobkový list, tymián, rozmarýn, olej, máslo, sůl, pepř, hořčice, chilli paprika čerstvá, olej, sůl, pepř, víno červené
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Sezona v září: Čas vinobraní a burčáku si můžeme zpestřit vařením povidel ze švestek, jablek nebo hrušek
Seznamte se prvními soutěžícími Hell's Kitchen Česko. Brány Pekelné kuchyně se otevírají právě dnes
Smaženka přežila socialismus a dál je českým hitem: Potřená hořčicí a obložená okurkou a kapií chutná perfektně