uvařil 18. 6. 2014 16:22
plnenie listov
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 6. 2014 16:22
plnenie listov
maso mleté, rýže, cibule, olej, česnek, sůl, nať petrželová, pepř černý, krém feferonkový, listy vinné, šťáva rajčatová, vývar, sůl, pepř černý, koření nové koření, bobkový list, skořice, krém feferonkový
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné