uvařil 24. 4. 2015 16:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 4. 2015 16:54
žloutek, cukr krupice, voda, mouka polohrubá, ořechy mleté, bílek, prášek do pečiva, jablko, cukr vanilkový, rozinky, skořice, cukr krupice, pudink karamelový, mléko, cukr, šlehačka, tvaroh ve vaničce, smetana kysaná, čokoláda bílá, cukr, kakao granko
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
Sladké nebe v hubě: Nejlepší kynuté koláčky, po kterých se jen zapráší!
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes