uvařil 6. 4. 2011 00:36
Krokodýla opatrně celého nastříháme nůžkama a posypeme kmínem a grilovacím kořením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 4. 2011 00:36
Krokodýla opatrně celého nastříháme nůžkama a posypeme kmínem a grilovacím kořením
mouka hladká, majonéza, mléko, sůl, cukr, droždí, sýr eidam, klobása, pórek, houby
Prostřeno v tomto týdnu: Zavzpomínejte na dětství nad zmrzlinovým pohárem! Víte, že jde původně o americký vynález?
Rady zahradnice Andrey: Hořkosti okurek se dá předejít dobrou zálivkou, zbavit se jí můžete i ve chvíli, kdy ji máte na stole
Holka u plotny radí: Milionová polévka z kořenové zeleniny s vejcem a jemnými nočky zahřeje i zasytí