Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
milpa uvařila 8. 5. 2015 20:51 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Okomentovat
Královské chutě: Britská královna Camilla nesnáší papriky, vyhýbá se chilli a česneku, nikdy ale neodolá klasice fish and chips
Jídelní rozmary slavných: „Matka“ Harryho Pottera, spisovatelka Joanne Rowlingová miluje tuřín a tento datlový perník s karamelem
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Vepřové kotlety a krkovice pečené v hrubozrnné hořčici, slanině a cibulích Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Ivace64
Sladká kaše krupicová, tradičně podle Perchty z Rožmberka, skutečně dle Markéty z Hardegga, základní Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 CstavaDobreta 44 min