uvařila 18. 5. 2011 16:01
Postup přípravy housek
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 5. 2011 16:01
Postup přípravy housek
mouka hladká, mouka špaldová hrubá, droždí, podmáslí, voda, olej olivový, sůl, cukr, vejce, semínka sezamová, prsa kuřecí, koření grilovací, bylinky, olej, sůl, listy salátové, rajče, smetana zakysaná, sůl, česnek, kečup sladký, bazalka čerstvá
Jídelníček podle víry: Žid nepozře krev, buddhista zase maso. Může v něm být duch jeho babičky
Dýňový cheesecake: Jak na něj, aby byl dokonalý? Chuti pomůžou ořechy i koření!
Retro okénko: Domácí čokoláda z formiček připomene dětství z éry socializmu. Kakaová cukrovinka ale frčí dodnes