uvařila 24. 9. 2010 21:38
Podmáslový chleba celozrnný
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 9. 2010 21:38
Podmáslový chleba celozrnný
podmáslí, jogurt bílý, ocet, olej, kmín celý, sůl, cukr hnědý, droždí čerstvé, mouka hladká, mouka špaldová hrubá, mouka celozrnná žitná, mouka celozrnna pšeničná, semínka slunečnicová
Bylinky na maso, které nesmějí chybět na vaší zahrádce. Právě teď je vhodný čas sázet například tymián nebo majoránku
Mini langoše ze zakysané smetany: Jemné těsto nechte pořádně vykynout a placky zprudka usmažte v pořádné vrstvě oleje
Jak na rychlé a výtečné jahodové muffiny? Stačí jednoduchý recept, pár ingrediencí a do hodiny máte sladkou lahůdku na stole