uvařila 2. 11. 2013 10:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 11. 2013 10:31
mouka polohrubá, cukr moučkový, vejce, cukr vanilkový, prášek do pečiva, mléko, olej, šťáva citronová, med, poleva citronová, čokoládové lístečky
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Mramorovaný beránek podle cukráře Josefa Maršálka voní kávou a vláčný je díky jogurtovému těstu
Beárnská omáčka dokonale dochutí steak i zeleninu. K tomu, aby byla krásně hladká, pomůže trik slavné kuchařky Julie Child
Pozor na kávovou sedlinu a olej! Víte, co ještě nikdy nelít do dřezu, aby se neucpal?