uvařil 2. 11. 2011 17:15
Podzimní jelení ragů
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 11. 2011 17:15
Podzimní jelení ragů
plec jelení, cibule, mrkev, špek uzený, sůl, mouka hladká, máslo, jalovec, bobkový list, pepř černý, sůl hrubá, olej
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 27. 9. 2024 20:00
Domácí langoše: Jogurtové kynuté těsto je neuvěřitelně vláčné, česnek dodá langošům grády a strouhaný sýr chuť jak ze stánku
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Recenze pražských minipivovarů: Kyseláč z Hostivaru H1 patří ke skutečným pivním hvězdám