uvařila 13. 2. 2012 20:40
s houbami
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2012 20:40
s houbami
pohanka, sádlo, sůl, houby, máslo, česnek, omáčka sojová, sýr strouhaný, houby, máslo, česnek, omáčka sojová, brambory, majoránka, sýr strouhaný, sádlo, cibule, sádlo, bůček uzený, máslo, cukr, borůvky
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?