uvařila 16. 6. 2024 14:50
Boršč
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 6. 2024 14:50
Boršč
maso vepřové, maso kuřecí, maso uzené, cibule, mrkev, petržel, celer, zelí hlávkové, zelí kysané, řepa červená, olej, sůl, česnek granulovaný, kmín drcený, majoránka, paprika sušená sladká, citronka, voda
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Omáčka z čerstvých okurek připomíná koprovku: Lehký pokrm na teplé dny, který voní bylinkami a osvěží kyselostí