uvařila 10. 12. 2011 16:26
Polévka z čerstvého zelíčka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 12. 2011 16:26
Polévka z čerstvého zelíčka
zelí hlávkové, brambory, cibule, rýže, vejce, protlak rajčatový, smetana, bobkový list, koření nové koření, kmín celý, vývar zeleninový, vývar hovězí, cukr, šťáva citronová, mouka hladká, sůl, klobása, česnek, petrželka
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor