uvařila 13. 9. 2011 13:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 9. 2011 13:54
dýně, cibule, brambory, zázvor, římský kmín mletý, česnek, smetana, máslo, vývar, sůl
Přidáno před 44 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 3. 10. 2024 08:14
Vinař Michal Závada: Letošní burčák je kvalitní, litr pořídíte už od 80 korun a hlava vás z něj bolet nebude, když dodržíte jednu zásadu
Slupky z cibule do koše nepatří. Využijete je jako koření, uplatní se ve vývaru a vylepší i vařenou rýži
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem