uvařila 17. 10. 2010 20:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 10. 2010 20:36
maso srnčí, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, víno červené, vývar, povidla švestková, sůl, pepř, tymián, bobkový list, mouka, máslo, olej
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Jak na čokoládové brownies, aby zůstaly krásně vláčné s křupavým povrchem: Roli hrají správný poměr surovin, ale i velikost formy
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Holka u plotny radí: Jak na skvělou babiččinu chalupářskou omeletu? Stačí jen dvě suroviny!