uvařila 23. 2. 2014 16:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 2. 2014 16:07
jehněčí plucky, jehněčí srdce, jehněčí slezina, mrkev, pórek, česnek, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, paprika sušená sladká, sůl, vývar drůbeží, jablko granátové
Jak na prvotřídní vepřovku podle 100 let starého receptu: Šéfkuchař doporučuje kvalitní maso, dostatek sádla a dlouhé pečení
Pořiďte si jedinečný kalendář na rok 2025 se slevou: Toprecepty.cz nabízí za 59 Kč inspiraci k vaření i pomocníka s časem
Pět jídel s jarní cibulkou: Jednoduchá jarní polévka, pestrý a osvěžující tvarohový salát nebo pikantní marinovaná asijská kachna