uvařila 18. 11. 2019 22:12
Místo zakysané smetany jsem použila pomazánkové máslo, aby pomazánka nebyla moc řídká
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 11. 2019 22:12
Místo zakysané smetany jsem použila pomazánkové máslo, aby pomazánka nebyla moc řídká
losos uzený, majonéza, hořčice dijonská, cukr třtinový, jablko, okurky sterilované, šťáva citronová, cibule šalotka, sůl, kopr čerstvý
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice
Tyto kuchyňské pomocníky, inspirované jarním obdobím, si zamilujete!
Zlepšováky vánoční rybí polévky: Žemlové knedlíčky, staročeská zavářka z mlíčí nebo trocha fenyklu? Vyberte si sami