Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
varilamyskakasicku uvařila 27. 10. 2012 14:02 Pomazánka z řapíkatého celeru, Nivy a zauzené šunky 0 0 Okomentovat
Vynálezce a diplomat Benjamin Franklin musel mít brambory a kukuřici. Zlobil se na manželku, když mu neposlala sud jablek
Jídelní rozmary Beyoncé: Slavná zpěvačka si stáčí vlastní med a miluje lávové čoko dortíky. Víme, jak je připravit!