uvařil 25. 10. 2011 22:29
slabinu sešijeme a vytvoříme kapsu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 10. 2011 22:29
slabinu sešijeme a vytvoříme kapsu
králík, játra králičí, bůček uzený, cibule, česnek, koření nové koření, bobkový list, rozmarýn, tymián, sůl, pepř bílý mletý, petrželka, vejce, ořech muškátový, strouhanka, olej slunečnicový
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!