uvařila 29. 11. 2012 20:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 11. 2012 20:16
mouka hladká, droždí, mléko, cukr, soda jedlá, máslo, žloutek, sůl, povidla švestková, mák mletý, cukr vanilkový, koření hřebíček, skořice mletá, rum, bílek, mandle plátkové, cukr moučkový, cukr vanilkový
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar