uvařila 19. 10. 2010 08:01
pařížský krém hned po uvaření a na druhý den se dobře vychlazený vyšlehá
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 10. 2010 08:01
pařížský krém hned po uvaření a na druhý den se dobře vychlazený vyšlehá
vejce, cukr moučkový, olej slunečnicový, sůl, kakao holandské, mouka polohrubá, prášek do pečiva, máslo, mouka hrubá, smetana 40%, šlehačka, čokoláda na vaření, čokoláda na vaření, voda, máslo, šlehačka
Jak na slané cukroví? Lahodné chlapské sůloví je tak snadné, že ho zvládnou upéct i muži
Jídelní rozmary slavných: Leonardo DiCaprio bojuje proti konzumaci masa a zbožňuje tyhle kukuřičné placky plněné fazolovou směsí
Vykostění kuřete do jedné minuty se stalo hitem internetu: Stačí použít igelitový pytlík a máte po starostech