uvařila 10. 2. 2014 18:31
Podáváme s dušeným zelím a vařeným bramborem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 2. 2014 18:31
Podáváme s dušeným zelím a vařeným bramborem
jelitový prejt, sádlo vepřové, škvarky, cibule, ořech muškátový, majoránka sušená, sůl, pepř mletý, zelí sterilované, voda, sádlo, cibule, mouka hladká, sůl, brambory
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky