uvařila 20. 1. 2012 19:14
osolíme kávovou lžičkou soli,mírně opepříme a vše důkladně promícháme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 1. 2012 19:14
osolíme kávovou lžičkou soli,mírně opepříme a vše důkladně promícháme
stehno kuřecí, slanina gazdovská, česnek, cibule, sůl, pepř, paprika sušená pálivá, brambory, máslo, cibule, olej
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Omáčka z čerstvých okurek připomíná koprovku: Lehký pokrm na teplé dny, který voní bylinkami a osvěží kyselostí