uvařila 20. 1. 2012 19:16
přidáme okořeněné maso,trošku ho do směsi vtiskneme,nepodléváme,přiklopíme víkem a v troubě pečeme 30minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 1. 2012 19:16
přidáme okořeněné maso,trošku ho do směsi vtiskneme,nepodléváme,přiklopíme víkem a v troubě pečeme 30minut
stehno kuřecí, slanina gazdovská, česnek, cibule, sůl, pepř, paprika sušená pálivá, brambory, máslo, cibule, olej
Holka u plotny radí: Domácí tyčinka Margotka je lepší než ta kupovaná a přípravu zvládne každý
Květákové rizoto vás skvěle zasytí, přitom vyjde na pár korun a jeho příprava zabere jen několik minut
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně