uvařila 12. 10. 2012 19:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 10. 2012 19:54
dýně hokkaido, mouka celozrnna pšeničná, mouka polohrubá, pudink vanilkový, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, vejce, kypřící prášek, soda jedlá, tvaroh ve vaničce, cukr moučkový, mléko, rum, rozinky, šťáva citronová, citron, sůl, olej olivový, olej, mouka hrubá
Palačinky ze zakysané smetany: Jsou neuvěřitelně vláčné a neobvyklé těsto se musí dostatečně dlouho odležet
Jak si v letadle objednat nejméně rizikové jídlo, které navíc dostanete mezi prvními? Jistí to asijská a bezmasá kuchyně, říká expertka
Přečkejte zbytek zimy v kuchyni. Inspirujte se a pochutnejte si