uvařila 12. 10. 2012 19:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 10. 2012 19:54
dýně hokkaido, mouka celozrnna pšeničná, mouka polohrubá, pudink vanilkový, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, vejce, kypřící prášek, soda jedlá, tvaroh ve vaničce, cukr moučkový, mléko, rum, rozinky, šťáva citronová, citron, sůl, olej olivový, olej, mouka hrubá
Zázrak jménem jackfruit: Plody exotického chlebovníku snadno upravíte jako maso. Poradíme, jak na to!
Rustikální, retro, či skandinávské? Vylaďte vánoční výzdobu do posledního detailu!
Jak na skvělý nadýchaný dýňový chléb? Upečte si ho voňavý a krásně křupavý, uplatní se pak na svačinu i k večeři