uvařila 12. 10. 2012 19:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 10. 2012 19:54
dýně hokkaido, mouka celozrnna pšeničná, mouka polohrubá, pudink vanilkový, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, vejce, kypřící prášek, soda jedlá, tvaroh ve vaničce, cukr moučkový, mléko, rum, rozinky, šťáva citronová, citron, sůl, olej olivový, olej, mouka hrubá
8 skvělých tipů, jak využít ocet v kuchyni: Pomůže osvěžit plast, vyleštit příbory a zbavit lednici bakterií
Herce Lukáše Hejlíka žena doma k vaření moc nepouští, ale dokonalé italské dýňové rizoto má „povoleno“
Jak na zadělávané dršťky: Se smetanovou omáčkou, slaninou a divokým kořením jsou vynikajícím a levným jídlem