uvařila 12. 10. 2012 19:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 10. 2012 19:55
dýně hokkaido, mouka celozrnna pšeničná, mouka polohrubá, pudink vanilkový, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, vejce, kypřící prášek, soda jedlá, tvaroh ve vaničce, cukr moučkový, mléko, rum, rozinky, šťáva citronová, citron, sůl, olej olivový, olej, mouka hrubá
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Povidlové taštičky podle receptu Jaroslava Sapíka: Vláčný dezert voní ořechy a máslem a chutná božsky