uvařila 12. 3. 2010 14:20
děláme těsto...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 3. 2010 14:20
děláme těsto...
vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, pudink smetanový, mléko, šťáva z kompotu, cukr vanilkový, tvaroh měkký, cukr, želatina
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné