uvařil 2. 8. 2009 21:42
pšenočnožitný chléb
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 8. 2009 21:42
pšenočnožitný chléb
pivo světlé, ocet, olej, sůl, mouka chlebová pšeničná, mouka žitná chlebová, mouka celozrnná, droždí sušené, cukr, kmín drcený
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku