uvařila 4. 11. 2011 20:06
vyškvařenou slaninu dáme bokem,v troše tuku orestujeme žampiony a přidáme kečup
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 11. 2011 20:06
vyškvařenou slaninu dáme bokem,v troše tuku orestujeme žampiony a přidáme kečup
pstruh, špek uzený, žampióny, cibule, paprika čerstvá červená, kečup sladký, kmín celý, pepř mletý, brambory, rajče cherry, koření na ryby
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice